A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Новини Машівської районної ради

Засідання 25-ої позачергової сесії районної ради

  Пленарне засідання 25-ої позачергової сесії районної ради відбулося у вівторок, 28 листопада. Серед 14 питань, що стосувалися життєдіяльності району, на порядку денному депутатів перебувало три. Зокрема вони стосувалися визначення повноважень депутатів районної ради, внесення змін до районного бюджету, безоплатної передачі майна спільної власності територіальних громад Машівського району у власність Михайлівської об'єднаної територіальної громади та ін.

21:09 29.11.2017

У бюро правової допомоги допомогли встановити факт народження на тимчасово окупованій території  України

  Зараз багато наших громадян проживають на тимчасово окупованій території України. Вони створюють сім'ї, народжують дітей. Проте мало хто з них отримує свідоцтва про народження для своїх діточок згідно з українським законодавством. Відбувається це переважно через незнання процедури реєстрації народження. 

14:27 27.11.2017

Пресс-служба  Полтавського обласного військового комісаріату

  Полтавським обласним військовим комісаріатом продовжуються заходи щодо підготовки підрозділів, які у випадку введення в країні правового режиму чи за окремим розпорядженням відповідатимуть за охорону оборону важливих об’єктів, боротьбу з диверсійними групами, прикриття державного кордону та організацію комендантської служби.

14:29 13.11.2017

"Я МАЮ ПРАВО"

    Мешканцям села Селещина Машівського району розповіли як захистити свої земельні права

14:56 08.11.2017

Спортивні новини Машівщини

        4 листопада в райцентрі вшановували чемпіонів та призерів районного футбольного чемпіонату. Його цьогорічним переможцем стала ФК «Машівка». Гравці команди отримали від голови районної ради Катерини Ткаченко, голови райдержадміністрації Юлії Середи, та голови районної організації ФСТ «Колос» Руслана Ряднини  золоті медалі та грамоти.

16:13 06.11.2017

Відбулося засідання чергової  сесії районної ради

 Засідання чергової  сесії районної ради відбулося  24 жовтня 2017 року. Провела засідання голова Машівської районної ради Катерина Ткаченко. На розгляд депутатів пропонувалося близько трьох десятків питань, що стосуються життєдіяльності району.

11:11 25.10.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора