A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

25-та позачергова сесія районної ради

Дата: 29.11.2017 21:09
Кількість переглядів: 1000

  Пленарне засідання 25-ої позачергової сесії районної ради відбулося у вівторок, 28 листопада. Серед 14 питань, що стосувалися життєдіяльності району, на порядку денному депутатів перебувало три. Зокрема вони стосувалися визначення повноважень депутатів районної ради, внесення змін до районного бюджету, безоплатної передачі майна спільної власності територіальних громад Машівського району у власність Михайлівської об'єднаної територіальної громади та ін.


    Так, заслухавши інформацію голови районної виборчої комісії Олени Рибак,народні обранці визнали повноваження своїх колег, які набули їх у результаті заміщення вибулих.До когорти депутатів райради долучилися представники Машівської районної організації Всеукраїнського об»єднання «Батьківщина» Сергій Миколайович Головня, Валерій Юлійович Габовда та Олег Вікторович Яковенко, а також включених до виборчого списку районної організації політичної партії « Українське об'єднання патріотів УКРОП» Сергій Семенович Аксьонов та Олександр Григорович Кононенко. Слід зазначити, що попередники вповноважених депутатів вибули зі складу депутатів районної ради у зв»язку з обранням їх депутатами Михайлівської об'єднаної громади.
    Далі, уже оновленим складом, народні обранці ухвалили решту рішень, окремо приділивши увагу питанню внесення змін до районного бюджету, яке представив начальник фінансового управління Василь Хоменко.За інформацією Василя Петровича, з урахуванням перспективи головного кошторису району до кінця року, розподілу підлягало 1,5 млн грн.
    Одноголосно підтримали на засіданні рішення про безоплатну передачу майна спільної власності територіальних громад Машівського району у власність Михайлівської об'єднаної територіальної громади. Це майно, що розташоване на території громади та перебуває на балансі сектору культури, ЦПМСД та  земельні ділянки,на яких розташовані ці об'єкти. Винятком став лише Михайлівський БК, який сьогодні перебуває в аварійному стані. Його передачу тимчасово відкладено.
     По усіх питаннях, що виносилися на розгляд сесії, ухвалено відповідні рішення.
    Також під час засідання голова районної ради Катерина Ткаченко привітала депутатів, які отримали депутатські повноваження, та вручила Відзнаку Міністерства аграрної політики та продовольства депутату райради, керівнику ТОВ «Чиста криниця» Євгену Степаненку за високі досягнення у роботі та з нагоди професійного свята, яке працівники сільського господарства відзначали нещодавно.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора