A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Новини Машівської районної ради

Заходи профілактики гострого респіраторного захворювання, спричиненого COVID-19

 Не усі жителі району мають можливість перейти на віддалену роботу та продовжувати її з дому. Існують певні спеціальності та фахи, які потребують робітникам бути присутнім безпосередньо на місці роботи.

21:39 13.01.2021

Полтавську районну раду очолив Михайло Кононенко

  28 ГРУДНЯ відбулося третє засідання першої сесії Полтавської районної ради восьмого скликання. Після погодження процедурних питань та оголошення про створення депутатських фракцій, депутати розпочали свою роботу з  обрання голови районної ради. На розгляд було внесено кандидатуру колишнього голови Полтавської районної ради Михайла Кононенка (ВО «Батьківщина»), котру запропонувала Катерина Ткаченко (ВО «Батьківщина»).

18:11 29.12.2020

Машівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби у Полтавській області  інформує

      Керівникам закладів торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами Керівникам закладів громадського харчування Машівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби у Полтавській області  інформує про зміни щодо карантинних обмежень в закладах торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, громадського харчування. 

12:09 21.12.2020

Хто може отримати допомогу? 

    Роботодавці, основна діяльність яких (1-й КВЕД в Свідоцтві про Держреєстрацію) НЕ ВХОДИТЬ до Переліку основних видів економічної діяльності https://diia.gov.ua/news/kvedy та які скоротили або можуть скоротити робочий час працівників через карантинні обмеження.

08:45 19.12.2020

Профілактика водно-нітратної метгемоглобінемії

 Життя та здоров'я людини тісно пов'язані з навколишнім середовищем, де одним із найважливіших компонентів є вода. В останні роки спостерігається зростання антропогенного забруднення ґрунтових вод нітратами, які без очищення споживає населення. Вживання води з наднормативним вмістом нітратів небезпечне для здоров'я людини. З ним безпосередньо пов'язане захворювання – водно-нітратна метгемоглобінемія у дітей до 3-х років.

01:17 13.12.2020

Прес-реліз

   Послугами обласної служби зайнятості за 11 місяців року скористалися  більше 93 тисяч громадян,

15:41 12.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора