A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Новини Машівської районної ради

Машівське районне управління Головного управління  Держпродспоживслужби В Полтавській області

 Трихінельоз – гостре захворювання, яке викликається паразитуванням в організмі людини глистів трихінел. Збудником хвороби є трихінели (Trichinella spiralis). Дорослі особини паразитів живуть в кишечнику тварин, а їх личинки – у м`язах (капсульна форма). 

11:04 26.11.2020

Машівське районне управління Головного управління  Держпродспоживслужби В Полтавській області

   В Машівському районі ускладнилась епізоотична ситуація по лейкозу великої рогатої худоби.  За 2020 рік було виявлено 21 голова РІД позитивних твари на лейкоз, а саме в селі Коновалівка (19 голів), Михайлівка (1 голова), Анрдіївка (1голова). 

11:00 26.11.2020

« Впровадження системи НАССР в ДНЗ «Калинка»

   Міжнародна системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (англ. HACCP — Hazard Analysis and Critical Control Points) — система, яка ідентифікує, оцінює та контролює небезпечні фактори, що є визначальними для безпечності харчових продуктів. Іншими словами — це аналіз ризиків і контролю критичних точок.

14:55 02.10.2020

Державна служба зайнятості – роботодавцям!

   Надання послуг роботодавцям – один з пріоритетних напрямків діяльності Державної служби зайнятості. Що стоїть за цією фразою? Соціальне партнерство, засноване на взаємовигідній співпраці та соціальній відповідальності. Адже мета у нас одна: досягнення загального блага громади через забезпечення продуктивної зайнятості в регіоні та країні в цілому. 

14:41 28.09.2020

Машівське районне управління Головного управління  Держпродспоживслужби В Полтавській області

  Осіння пора – це пора тихого полювання, пора грибників, проте потрібно бути дуже пильним при збирання грибів та їх вживанні, адже ваше полювання може перетворитися в тихе полювання на вас з доволі плачевними наслідками.   

13:34 23.09.2020

До уваги власників та користувачів земельних ділянок право на які виникло до 2004 року

  Пунктом 2 розділу VII “Прикінцеві та перехідні положення” Закону України “Про Державний земельний кадастр” встановлено, що земельні ділянки, право власності (користування) на які виникло до 2004 року, вважаються сформованими незалежно від присвоєння їм кадастрового номера. 

20:52 16.09.2020

Дотриманням протиепідемічних заходів є попередженням  розповсюдження COVID-19

  Машівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області спільно з  представниками Нацполіції, органів місцевої влади продовжує роботу щодо контролю за дотриманням протиепідемічних заходів з упередження розповсюдження COVID-19 .  

18:11 11.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора