A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Футбольний сезон 2017 року закінчено

Дата: 06.11.2017 16:13
Кількість переглядів: 1052

        4 листопада в райцентрі вшановували чемпіонів та призерів районного футбольного чемпіонату. Його цьогорічним переможцем стала ФК «Машівка». Гравці команди отримали від голови районної ради Катерини Ткаченко, голови райдержадміністрації Юлії Середи, та голови районної організації ФСТ «Колос» Руслана Ряднини  золоті медалі та грамоти.

 Срібним призером  року , що минає, стали михайлівські футболісти, а бронзу вибороли ряськівці. Призерам також вручили заслужені нагороди.

Тож за підсумками двох турів турнірна таблиця виглядає так:

Назва команди                  Виграно ігор,                  Кількість забитих                      Очки

                                              нічия, програно             і пропущених м’ячів  

1. ФК «Машівка»                9-5-0                                  33-13                                            32

2. ФК «Михайлівка»          9-3-2                                  37-19                                             30

3. «Оріль» (Ряське)           8-2-4                                  40-23                                             26

4. «Антіс» (Селещина)      7-4-3                                  46-27                                            25

5. ФК «Суходілка»             7-1-6                                  33-32                                            22

6. «Нива» (Кошманівка)    4-3-7                                  38-34                                            15

7. ФК «Новий Тагамлик» 2-2-10                                 28-43                                              8

8. ФК «Коновалівка»         0-0-14                                13-79                                              0.

   У цьому турнірі взяли участь вісім команд, які боролися  і в чемпіонаті району. Спочатку відбулися групові змагання. У Селещині за вихід у фінал змагалися кошманівська «Нива», місцевий «Антіс», ФК «Михайлівка» та ФК «Коновалівка». Тут перемогу здобули михайлівські футболісти. На другому місці —  «Нива» і на третьому — «Антіс». У Машівці за право гри  у фіналі боролися ФК «Машівка», ФК «Суходілка», «Оріль» (Ряське) та ФК «Новий Тагамлик». Першість дісталася машівчанам. На другому місці — ФК «Новий Тагамлик», на третьому «Оріль».

Тож у фінальній грі за кубок закриття сезону 2017 року зустрілися ФК «Михайлівка» та ФК «Машівка», а  його володарем  стали машівські футболісти.

     Крім того у  першій лізі закінчив чемпіонат області з футболу Селещинський «Дукат».

Зокрема  основний склад команди зайняв дев’яте місце, юнаки — п’яте.

В останньому турі селещинці приймали діючого чемпіона та лідера поточних змагань — первозванівську «Вікторію». Господарі гідно протистояли супернику. Лише під завісу матчу пропустили вирішальний м’яч. Тож у підсумку «Дукат» поступився «Вікторії» з рахунком 4:5. А молодіжний склад команди отримав переконливу перемогу — 4:0.

Сезон 2017 року закінчено. Тож «Дукат» дякує всім вболівальникам та спонсорам, завдяки яким існує команда  та окремо - голові наглядової ради ТОВ «Карлівське сільгосппідприємство «ЛОС» Олександру Прокопенку, який забезпечує команду фінансово, підтримує її у всіх відношеннях, дбає про її матеріальне забезпечення.За значну споносорську допомогу вдячні Олександру Івановичу і виконком Новотагамлицької сільської ради та  представники ФК «Новий Тагамлик» ,яка взяла участь у чемпіонаті району. Хоча призових місць команда й не здобула, але все одно весь сезон молодь мала змогу грати в футбол, а футбольні вболівальники — насолоджувалися улюбленою грою. Дякують футболісти й Володимиру Воловоду, який постійно опікувався новотагамлицькими футболістами, будучи офіційним представником ФК «Новий Тагамлик».

Підтримала в цьому сезоні селещинців і районна рада. Депутати проголосували за виділення коштів на розвиток спорту в Селещині.

Величезну допомогу надала і Селещинська сільська рада та місцеві депутати. Саме завдяки сільській владі, були виділені кошти на форму для обох складів команди та спортивний інвентар. Крім того, забезпечено участь «Дуката» в обласних іграх та іграх на кубок Полтавщини.

Тож всі гравці команди щиро дякують всім небайдужим і обіцяють в наступному сезоні здобути значно вищі позиції.

  А ще  Базилівщинський сільський голова Сергій Сидоренко, у складі збірної Полтавщини з міні-футболу серед очільників громад виборов «золото», адже він давній прихильник цього виду спорту. Тому частенько бере участь у різноманітних змаганнях серед очільників громад та депутатів на обласному рівні. Нещодавно Базилівщинський сільський голова повернувся з всеукраїнських змагань сільських голів, очільників об’єднаних громад, голів райдержадміністрацій та їхніх заступників. Проходили вони під егідою Всеукраїнського спортивного товариства «Колос» у Ворохті, що на Закарпатті.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора