A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Новини Машівської районної ради

Всеукраїнська спартакіада серед депутатів обласних, районних, міських, сільських , селищних рад та ОТГ

       Представники Машівського самоврядування постійно беруть участь у Всеукраїнській спартакіаді серед депутатів обласних, районних, міських, сільських , селищних рад та ОТГ,  організатором якої на Полтавщині  є обласна рада. 

16:27 02.05.2018

Рекомендації щодо виконання низки норм та інструкцій для убезпечення галузі бджільництва від отруєння бджіл хімікатами 

  Відповідно до статей 30 та 37 Закону України «Про бджільництво», фізичні та юридичні особи, які застосовують засоби захисту рослин для обробки медоносних рослин, зобов'язані не пізніше ніж за три доби до початку обробки через засоби масової інформації попередити про це пасічників, пасіки яких розташовані на відстані до десяти кілометрів від оброблюваних площ.

15:08 27.04.2018

Новини Кошманівської сільської ради

  Щороку квітень нагадує всім нам про катастрофу світового масштабу – Чорнобильську аварію, яка відбулася 32 роки тому назад, коли в наше життя увійшло слово з гірким присмаком нечуваної біди – “Чорнобиль”. Ця чорна дата означає одну з найтяжчих трагедій в історії українського народу.

09:12 27.04.2018

Підсумки роботи Машівського бюро правової допомоги протягом І кварталу 2018 року

   Кожен українець має право на правову допомогу та захист своїх прав. Саме для цього діє система безоплатної правової допомоги, офіси якої функціонують по всій країні. У них кожен може отримати безкоштовну юридичну консультацію та за необхідності – допомогу адвоката. Система безоплатної правової допомоги – це реальний інструмент захисту кожної людини, яка раніше не мала такої можливості.

14:52 26.04.2018

Звітний концерт Машівської дитячої школи естетичного виховання

      20 квітня на сцені Машівського районного будинку культури відбувся звітний концерт учнів та викладачів Машівської дитячої школи естетичного виховання. Викладачі та діти показали свою майстерність гри на різних музичних інструментах.

12:23 21.04.2018

Пленарне засідання  29-тої  сесії  Машівської районної ради

  Пленарне засідання  29-тої  сесії  Машівської районної ради відбулося у середу , 18 квітня.Провела засідання голова  райради Катерина Ткаченко. На розгляд депутатів пропонувалося близько трьох десятків питань.

17:42 18.04.2018

Дмитрівську сільську раду відвідала голова районної ради

       Днями представники  виконавчого апарату Машівської  районної ради, на чолі з головою Катериною Ткаченко, відвідали Дмитрівку. Робоча поїздка  відбулася з метою надання методично – правової допомоги працівникам сільської ради  та проведення прийому громадян. 

15:27 12.04.2018

Урочистості з нагоди 32-ї річниці Чорнобильської трагедії

  26 квітня Машівська громада, як і щороку, зібралася біля пам’ятного знаку героям – чорнобильцям, аби вшанувати тих, хто самовіддано захищали країну та світ від наслідків Чорнобильської атомної катастрофи.

16:11 10.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора