A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Новини Машівської районної ради

День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в районному центрі

    Щороку 22 червня в Україні відзначають День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни. Цього дня всі небайдужі збираються ,аби поклонитися тим, хто віддав свої життя за звільнення рідної землі від нацистської навали, хто загинув у гестапівських  катівнях і таборах смерті.

14:49 22.06.2018

Про попередження епідемічних ускладнень внаслідок надзвичайних ситуацій

   За останні десятиліття в багатьох країнах світу та Україні значно зросла кількість надзвичайних ситуацій викликаних повенями, підтопленнями. Причинами підтоплення є підвищення рівня грунтових вод унаслідок сильних опадів і несправності дренажних систем. Нещодавно внаслідок ускладнення погодних умов (сильних дощів) відбулося підтоплення  будинків на Львівщині. У зв’язку з можливим підтопленням  помешкань, сільськогосподарських угідь, лісів, доріг існує ризик виникнення спалахів інфекційних хвороб.

16:02 21.06.2018

Засідання тридцять першої позачергової сесії Машівської  районної ради

 Засідання 31-ої позачергової сесії Машівської  районної ради відбулося 20 червня 2018 року. Зібранню передували засідання постійних депутатських комісій. Провела сесію голова районної ради Катерина Ткаченко. На розгляд депутатів пропонувалося 14 питань порядку денного.

20:51 20.06.2018

 Урочистості з нагоди професійного свята медичних працівників

     Голова Машівської районної ради Катерина Ткаченко привітала медичних працівників району з професійним святом. Урочистості та  концертна програма відбулися  з цієї нагоди у районному будинку культури. Велику  дружну родину медиків вітали та вручали численні нагороди  і відзнаки заступник голови Машівської райдержадміністрації Роман Живодьор та депутат Полтавської обласної ради Іван Сидоренко. Поздоровляли колег  і головний лікар Машівської центральної районної лікарні  Герман Краєвський та заступник головного лікаря по медичній частині Машівського центру первинної медико-санітарної допомоги  Алла Марченко.

17:16 15.06.2018

Про роботу Комунального закладу  «Машівський районний трудовий архів»

   Комунальний заклад «Машівський районний трудовий архів»   створений в 2014 році, відповідно до рішенням сесії районної ради № 294 від 28 січня 2014 року. До цього з 2000 року при Управлінні агропромислового розвитку Машівської РДА діяв Архів ліквідованих установ з особового складу .

10:26 12.06.2018

У Машівці пройшли зональні змагання обласної спартакіади ОТГ

        У Машівці пройшли зональні змагання обласної спартакіади ОТГ. Минулої суботи Машівка приймала представників територіальних громад із Новосанжарського та Полтавського районів, які змагалися з волейболу, настільного тенісу, шашок та міні-футболу.

15:08 11.06.2018

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ В ПОЛТАВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

      Заразний вузликовий дерматит ВРХ (ЗВД ВРХ) Заразний вузликовий дерматит ВРХ – контагіозне інфекційне захворювання, що характеризується лихоманкою, ураженням лімфатичної системи, набряком підшкірної клітковини та внутрішніх органів, утворенням шкіряних вузлів (бугрів), ураженням очей  та слизових оболонок органів дихання та травлення.

11:31 07.06.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора