A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Новини Машівської районної ради

ДЕРЖАВНА СЛУЖБА УКРАЇНИ З ПИТАНЬ БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА ЗАХИСТУ СПОЖИВАЧІВ

  За даними Держпродспоживслужби України від початку року в Україні зареєстровано 49 випадків отруєння  дикорослими грибами, із них 5 - в Полтавській області. Отруєння такими неїстівними грибами, як блідою поганкою, мухомором білим та смердючим та іншими грибами – переважно смертельне.

11:12 21.09.2018

Відбулося пленарне засідання 33-ої позачергової сесії Машівської районної ради

12 вересня 2018 року відбулося пленарне засідання 33-ої позачергової сесії Машівської районної ради сьомого скликання, яке провела виконувач обов’язків голови районної ради Софія Кулак.

17:01 12.09.2018

засідання постійних депутатських комісій

    Напередодні  33-ої  позачергової сесії Машівської районної тривають засідання постійних депутатських комісій. 10 вересня 2018 року пройшло спільне зібрання  комісії  з питань промислової політики, транспорту, будівництва, зв’язку, управління майном та аграрної  політики, земельних відносин, екології та раціонального природокористування та комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, місцевого самоврядування та забезпечення законності і правопорядку.

12:11 10.09.2018

відбулася щорічна спартакіада серед сільських голів, голів районних рад, їхніх заступників і працівників обласної ради

     З ініціативи Полтавської обласної ради  в селі Климівка Полтавського району відбулася щорічна спартакіада серед сільських голів, голів районних рад, їхніх заступників і працівників обласної ради. У змаганнях взяли участь представники 17 районів. Команду з Машівщини очолили голова районної ради Катерина Ткаченко та голова ФСТ «Колос» Руслан Ряднина.

12:42 07.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора