A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

відбулася щорічна спартакіада

Дата: 07.09.2018 12:42
Кількість переглядів: 681

     З ініціативи Полтавської обласної ради  в селі Климівка Полтавського району відбулася щорічна спартакіада серед сільських голів, голів районних рад, їхніх заступників і працівників обласної ради. У змаганнях взяли участь представники 17 районів. Команду з Машівщини очолили голова районної ради Катерина Ткаченко та голова ФСТ «Колос» Руслан Ряднина.

 Із  чотирьох видів спорту, в  яких змагалися учасники, а це шашки, пляжний волейбол, перетягування канату й  гирьовий спорт, наші спортсмени випробували свої сили у пляжному волейболі та перетягуванні канату. До речі , саме ця  силова вправа  стала найвидовищнішим етапом боротьби  за  перемогу, де машівчанами було впевнено здобуто  4 місце. 
У загальнокомандному заліку призові місця дісталися відповідно командам Гадяцького, Пирятинського та Зіньківського районів.
І хоча команда земляків не потрапила в трійку призерів, дякуємо колегам – самоврядовцям за знайдену можливість гідно представити наш край, спільно пережиті радісні хвилини та позитивні емоції. 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора