A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Пресс-служба  Полтавського обласного військового комісаріату

Дата: 13.11.2017 14:29
Кількість переглядів: 1341

  Полтавським обласним військовим комісаріатом продовжуються заходи щодо підготовки підрозділів, які у випадку введення в країні правового режиму чи за окремим розпорядженням відповідатимуть за охорону оборону важливих об’єктів, боротьбу з диверсійними групами, прикриття державного кордону та організацію комендантської служби.


 Так з 31 жовтня по 5 листопада під Полтавою на базі однієї із військових частин Полтавським обласним військовим комісаріатом проведені навчальні збори з територіальної оборони з практичним призовом та формуванням стрілецького батальйону.
В перші дні зборів Полтавський обласний та районні військові комісаріати провели оповіщення, збір та комплектування стрілецького батальйону. Особовий склад батальйону розміщений у стаціонарних умовам а саме в  казармених приміщеннях, харчування організовано в стаціонарній їдальні з триразовим харчуванням.
Осбовим складом обласного військового комісаріату сумісно з дозвідченими інструкторами Громадського обєднання «Єдність і братерство» організовано декілька навчальних місць на яких протягом дакілької днів відпрацьовувалися питання:
 організації пропускного режиму;
виявлення та протидії диверсійним групам противника, унеможливлення провезення в автомобільному транспорті зброї, боєприпасів та вибухових пристроїв;
«зачистці» будинку від сепаратистів;
 заняття з вогневої підготовки де військовозобов’язані вивчають тактико-технічні характеристики штатної стрілецької зброї; 
розборки , зборки автомата, підготовки  до стрільби, та виконання вправи;
навчання особового складу займати вогневу позицію, місце для стрільби, положенню для стрільби, сектору обстрілу та вести стрільбу, контролювали виконання стрільб; 
навчався займати вихідну позицію для атаки і маскування. Підготовку до атаки з траншеї, подолання мінно-вибухових загороджень по раніш пророблених проходах. Відпрацьовувались питання руху по пересічній місцевості зі стрільбою на ходу з подоланням штучних перешкод, знищення противника вогнем, гранатами, багнетом і прикладом.
За результатами проведення навчальних зборів з особовим складом батальйону територіальної оборони військовий комісар Полтавського обласного військового комісаріату полковник Д.А.Губський заохотив та відзначив грамотами кращих військовозобовязаних.

Прес-служба Полтавського ОВК 6.11.2017 р.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора