A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Новини Машівської районної ради

Заходи з нагоди Дня пам’яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні

       Ще кілька років тому ми уперто проганяли від себе навіть думку про те, що скоро їх не буде поруч з нами, та невблаганний плин часу кличе і кличе їх у Вічність, і ось на  Машівській землі  їх лишилося десять, солдатів Другої Світової війни.

11:44 10.05.2017

відбувся чемпіонат зі спортивного орієнтування серед депутатів рад усіх рівнів Полтавської області

   У селі Головач Полтавського району відбувся чемпіонат зі спортивного орієнтування серед депутатів рад усіх рівнів Полтавської області. Організатор спортивних змагань – Полтавський обласний центр туризму та краєзнавства учнівської молоді. Чемпіонат пройшов на базі Полтавського обласного дитячого оздоровчого центру “Маяк”.

16:03 03.05.2017

Вісник Машівського райвійськкомату

    Нещодавно, до Машівського райвійськкомату завітав солдат строкової служби, уродженець с.Кошманівки, мій земляк, Гайдар Володимир Віталійович. Володя, призивався на строкову службу уже новоствореним Машівським РВК, та на даний час проходить службу у військовій частині 3027 у м. Києві, у підрозділах Національної  гвардії України.

11:11 27.04.2017

розмір залишків коштів місцевих бюджетів Полтавської області станом на 01.04.2017 р.

    Для прозорості  публічних фінансів та контролю за їх витрачанням, обласна рада оприлюднила дані про розмір залишків коштів місцевих бюджетів Полтавської області в розрізі міст, районів, сільських, селищних рад станом на 01.01.2017 р.        http://oblrada.pl.ua/

10:37 20.04.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора