A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Новини Машівської районної ради

Голова районної ради Катерина Ткаченко та депутат районної ради Анатолій П’ятенко відвідали Михайлівку

  Продовжуючи об’їзд сільських рад, минулого тижня голова районної ради Катерина Ткаченко відвідала Михайлівку. На меті – проконтролювати виділені на сесіях районної ради кошти для розвитку місцевої громади. Перш за все, посадовець відвідала навчальний заклад, де на ремонт покрівлі минулого року було направлено понад мільйон гривень.

16:36 30.01.2017

Голова районної ради відвідала з робочим візитом Сахнівщину

  Цього тижня голова Машівської районної ради Катерина Ткаченко продовжила  об’їзд сільських рад району. Як уже повідомлялося раніше, посадовець запланувала такі робочі поїздки з метою контролю за використанням бюджетних коштів, що виділялися на сесіях районної ради для підтримки місцевих громад.

15:31 26.01.2017

Урочисті заходи присвячені Дню Соборності України

  Голова Машівської районної ради Катерина Ткаченко взяла участь в урочистих заходах присвячених Дню Соборності України. Цей день ми святкуємо  щороку  на честь проголошення Акту возз'єднання Української Народної Республіки й Західно-Української Народної Республіки у 1919 році. Офіційно в Україні День Соборності відзначається з 1999 року.

12:31 20.01.2017

Робоча поїздка голови районної ради в Старицьківську та Селещинську сільські ради

Розмови про контроль за освоєнням коштів, які виділяються   для потреб місцевих громад , на пленарних засіданнях районної ради точилися неодноразово, але , як-то кажуть, руки до цієї справи все не доходили. Та ось із нового року голова Машівської районної ради Катерина Ткаченко вирішила взятися за це непросте завдання ,бо одна справа прочитати про виконання робіт у сухих колонках звітів , та зовсім інша побачити  зроблене на власні очі.

15:20 17.01.2017

Відбулося пленарне засідання позачергової 16 сесії районної ради сьомого скликання

            У районі затверджено головний кошторис 2017 року. Відбулося це на пленарному засіданні позачергової 16 сесії районної ради сьомого скликання, яке відбулося  у п’ятницю, 23 грудня. Окрім того депутати внесли зміни до районного бюджету на рік, що триває, затвердили план роботи районної ради на 2017 рік, а також передали приміщення адмінбудівлі, де працює районний відділ Держгеокадастру ( за адресою смт. Машівка, вул.П.Кудрявцева 2)  в оперативне управління Головному управлінню Держгеокадастру у Полтавській області.

15:05 24.12.2016

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

14 грудня , в  День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС , у районному  територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  пройшло засідання «круглого столу» для постраждалих учасників ліквідації першої категорії, яких на Машівщині нині проживає 40 осіб. 

10:57 15.12.2016

НОВИЙ ВІЙСЬКОВИЙ ОБЛІК

7 грудня Уряд затвердив новий порядок ведення військового обліку. Його впровадження сприятиме за потреби переведенню Збройних Сил України на організацію і штати воєнного часу, доукомплектування їх особовим складом у мирний час та особливий період.

09:40 15.12.2016

засідання позачергової п’ятнадцятої сесії районної ради

Пленарне засідання позачергової п’ятнадцятої сесії районної ради відбулося у п’ятницю, 9 грудня. Його провела голова Машівської районної ради Катерина Ткаченко. Розпочалося зібрання із поздоровлення, адже саме цього дня ювілейний день народження відзначає начальник фінансового управління Машівської райдержадміністрації Василь Хоменко.      

15:15 09.12.2016

Учнівський ансамбль «Човен»  Машівської дитячої школи естетичного виховання

  26 – 27 листопада в Полтаві проходив  Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Барви Полтави» виконавської майстерності гри на народних інструментах учнів та викладачів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів (шкіл естетичного виховання).            

15:53 28.11.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора