A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Новини Машівської районної ради

Прийміть сердечні вітання із святом останнього дзвоника!.

       Для кожного з нас цей день має своє значення. Для дітей – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік.

14:00 26.05.2016

ВІДБУЛАСЯ ДЕВ'ЯТА ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ МАШІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

   20 травня відбулося пленарне засідання дев’ятої позачергової сесії районної ради сьомого скликання. У роботі сесії взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Човновий, керівники організацій, відповідальні за підготовку питань, виконавчий апарат районної ради. Головувала на сесії голова районної ради Катерина Ткаченко. На розгляд сесії вносились питання:

14:15 20.05.2016

Засідання Координаційної ради при голові обласної ради з питань місцевого самоврядування в якому взяла участь голова Машівської районної ради Катерина Ткаченко .

   17 травня відбулося засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові обласної ради .

16:43 17.05.2016

Cемінар по проектах розвитку територіальних громад

    13 травня у приміщенні районного Будинку культури проведений семінар для селищного і сільських голів Машівського району. Питання, що розглядалось на семінарі «Обласний конкурс проектів розвитку територіальних громад». На прохання голови Машівської районної ради Катерина Ткаченко Полтавська обласна рада надала допомогу у проведенні семінару. Заступник начальника інформаційно – аналітичного відділу Віктор Гришко ознайомив учасників навчання із порядком підготовки до участі у обласному конкурсі проектів розвитку територіальних громад. Представники місцевого самоврядування висловили думку, що такі семінари необхідно проводити якомога частіше та залучити спеціалістів різних напрямків.

15:38 13.05.2016

Cпартакіада серед депутатів усіх рівнів

        З метою пропаганди здорового способу життя  та впровадження активного відпочинку у повсякденний побут депутатів Управління у справах сім'ї , молоді та спорту Полтавської облдержадміністрації ,за доброю традицією , щороку проводить спартакіаду серед депутатів усіх рівнів .

11:05 12.05.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора