A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Зі святом останнього дзвоника

Дата: 26.05.2016 14:00
Кількість переглядів: 871

       Для кожного з нас цей день має своє значення. Для дітей – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік.

        Дорогі випускники! Сьогодні, Ви, востаннє переступили поріг школи як учні, а вже завтра перед Вами відкриються нові перспективи; Ви всі заслуговуєте успіху, Вам будувати майбутнє нашої країни. Так хай завжди Вас супроводить успіх, хай Ваше життя наповниться радістю, любов'ю і благополуччям. Будьте добрими, чесними у відношенні з людьми і з самим собою, напористими і цілеспрямованими, стійкими в подоланні життєвих незгод, умійте радіти життю і з посмішкою сприймайте невдачі. Не забувайте тих, хто був поряд з Вами всі ці роки і допомагав Вам стати справжніми людьми. Це вчителі, які були одночасно суворими і ласкавими, мудрими і ніжними, вкладали в кожного з Вас частинку свого серця, дарили Вам свою любов і тепло. Турбувалися за те, щоб рік від року росли Ваші знання і уміння, допомагали Вам знайти своє місце в житті, вчили бути добрими, чуйними і правдивими людьми. 

     Учням молодших та середніх класів гарного й цікавого відпочинку, веселих Вам канікул, щоб з новими силами і позитивними враженнями знову взятися за книжки у вересні.

      Шановні вчителі і батьки!  Своєю любов’ю та невтомною працею ви  допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності. Разом із своїми дітьми ви пройшли цей довгий і непростий шлях. Раділи їхнім успіхам, переймалися невдачами, підтримували у важку хвилину. Нехай же ваші діти стануть справжніми людьми, гідними поваги!

Бажаю всім міцного здоров’я, щастя, успіхів, впевненості у власних силах, наполегливості у досягненні мети та нових яскравих перемог!

 

Голова Машівської районної ради                              Катерина Ткаченко

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора