A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Об’їзд сільських рад району

Дата: 26.01.2017 15:31
Кількість переглядів: 973

  Цього тижня голова Машівської районної ради Катерина Ткаченко продовжила  об’їзд сільських рад району. Як уже повідомлялося раніше, посадовець запланувала такі робочі поїздки з метою контролю за використанням бюджетних коштів, що виділялися на сесіях районної ради для підтримки місцевих громад.

   25 січня  Катерина Володимирівна відвідала Сахнівщину, де оглянула  навчально – виховний  комплекс та будинок культури. Близько чотирьохсот тисяч гривень, за рішенням депутатів, минулого року  направлено у сільський  освітній заклад на заміну вікон та дверей .За словами його завідувача Олени Гребенюк, кошти були освоєні протягом листопада – грудня, тож у НВК  з’явилися  сорок чотири  енергозберігаючі вікна та  троє  вхідних дверей, що вже дали очікуваний ефект – і дітлахам  і їхнім наставникам стало значно затишніше в утепленому приміщенні.
    Понад 235 тис.грн. із районного бюджету минулого року  направили  депутати районної ради для  потреб Сахнівщинського  будинку культури .Із них на  заміну  вісімнадцяти вікон та частковий ремонт стелі витрачено 105 тис.грн.  Саме це дало змогу  проводити репетиції у значно комфортніших умовах місцевим  учасникам  художньої самодіяльності, серед яких  улюблений  для багатьох жителів нашого району «Бабський батальйон».Та найбільше завідувач закладу культури Тамара Штонда   вдячна  за оновлену стелю в глядацькій залі, адже відтепер вона має не лише гарний вигляд, але й утримує тепло. В цьому нещодавно переконалися і сахнівщинці, для яких у відремонтованому приміщенні відбулася новорічна концертна програма.
        Також під час візиту голова районної ради обговорила низку місцевих проблем із очільницею Сахнівщинської громади Тамарою Карацюпою. Найближчим часом  Катерина Володимирівна пообіцяла надати свою допомогу  у  відновленні   автобусного сполучення з районним центром   та забезпеченні  медичним персоналом  амбулаторії загальної практики сімейної медицини.  

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора