A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Новини Машівської районної ради

В районному Будинку культури відбулися урочисті заходи

   Щороку в третю неділю червня в нашій державі відзначають  День медичного працівника. Саме в  цей час  представники  сфери охорони здоров'я по-особливому відчувають свою необхідність і значущість, пишаються своїми успіхами, досягненнями, обраною професією. 

15:37 14.06.2019

Грошова підтримка малим та середнім підприємствам

   З 22 квітня 2019 року розпочала дію програма USAID "Конкурентоспроможна економіка України (далі - КЕУ), що надає грантову підтримку малим та середнім підприємствам та поширюється на всій території України. КЕУ надає гранти підприємцям, які працюють у нових галузях або галузях, що розвиваються, та мають потенціал для швидкого зростання створення інвестицій та збільшення зайнятості.

10:40 07.06.2019

Машівська районна філія Полтавського обласного центру зайнятості інформує

  Для того, щоб поінформувати безробітних про залежність права виходу на пенсію від наявного страхового стажу та переваги виплати легальної заробітної плати, у Машівську районну філію Полтавського обласного центру зайнятості завітали Інна Старовєрова - заступник Карлівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Полтавської області та Вадим Сливка – головний спеціаліст фінансово - економічного управління Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області.

11:10 05.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора