A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Привітання голови Машівської районної ради

Дата: 13.06.2019 15:58
Кількість переглядів: 712

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ?· ?????µ?? ???µ???????° ???°???????????°                Дорогі наші медичні працівники!


               Сердечно вітаю вас із професійним святом!


 

  В цей день наша держава і все суспільство висловлює вам подяку за самовіддану працю, чуйність, теплоту рук та щирість сердець, за врятовані життя та повернуте здоров’я! Ваші заслуги перед жителями Машівського краю неоціненні. День медичного працівника разом із вами відзначають тисячі людей, яким ви подарували радість перемоги над недугами, які вірять у ваш талант, професіоналізм, вміння та досвід, у вашу повсякчасну готовність прийти на допомогу.
  Зі словами щирої вдячності звертаюся сьогодні до наших дорогих ветеранів медичної служби, які свої знання, досвід, теплоту свого серця віддали зціленню людей. Особливо приємно нині відзначити молодих спеціалістів, які вже здобули заслужену повагу й авторитет. Велика вам вдячність за людяність, душевність та співпереживання.
 Дозвольте побажати усім вам та вашим родинам миру, злагоди, професійних успіхів, особистого зростання!
Щиро зичу, щоб у вашому житті було більше оптимізму, радості, світлих перспектив, та щоб вас ніколи не підводило власне здоров’я.
Нехай у ваших домівках завжди панують щастя і мир.  Доброї долі вам та вашим рідним!

 

Голова районної ради Катерина Ткаченко

 

 

?????????¶?µ?µ ???·???±???°?¶?µ?????µ

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора