A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Подякували за самовідданість, сумлінну працю та вірність клятві Гіппократа

Дата: 14.06.2019 15:37
Кількість переглядів: 691

 ?????????¶?µ?µ ???·???±???°?¶?µ?????µ  Щороку в третю неділю червня в нашій державі відзначають  День медичного працівника. Саме в  цей час  представники  сфери охорони здоров'я по-особливому відчувають свою необхідність і значущість, пишаються своїми успіхами, досягненнями, обраною професією. 


   14 червня 2019 року, напередодні свята, в районному Будинку культури відбулися урочисті заходи. Зі сцени медикам щиро подякували за самовідданість, сумлінну працю та вірність клятві Гіппократа голова райдержадміністрації Юлія Середа, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Тетяна Пиляй, депутат обласної ради Іван Сидоренко, очільники ЦРЛ і Центру ПМСД Герман Краєвський та Світлана Явтушенко, адже у медицині немає випадкових співробітників, бо саме в цій галузі працюють відповідальні та турботливі люди, які вдень і вночі рятують чиїсь життя.
    Керівники району вручили грамоти та грошові нагороди кращим  працівникам закладів охорони здоров'я Машівщини за вагомий особистий внесок у розвиток охорони здоров’я  району, надання якісної медичної допомоги населенню, чуйність, гуманізм та доброту.
  Приємним завершенням урочистостей став святковий концерт, який глядачам подарували  місцеві самодіяльні артисти.

 ?????????¶?µ?µ ???·???±???°?¶?µ?????µ

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора