A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Шановні машівчани!

Дата: 12.12.2019 23:53
Кількість переглядів: 495

 ???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???°???????????° ???µ???? ?????°???????°?????? ?????°???????????? ?»???????????°?????? ???°???»?????????? ?°???°?????? ???° ?§?????????±???»???????????? ??????  Щороку, 14 грудня, в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, який встановлено з метою гідного відзначення мужності, самовідданості й високого професіоналізму учасників ліквідації наслідків найбільшої техногенної катастрофи на нашій планеті.

    Цей зимовий день був обраний не випадково, адже саме 14 грудня 1986 року завершилося будівництво саркофагу над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС.
  Пам’ятаючи про той незабутній подвиг, ми вклоняємося перед людьми, які, попри відсутність технічного обладнання, інструкцій та досвіду зробили все можливе і неможливе заради життів мільйонів інших громадян.
       Сьогодні багатьох з них вже немає серед нас, а тих, які витримали випробування, часто підводить здоров’я, та вони завжди поруч, завжди в строю. Рідко скаржаться і ще рідше розповідають про далекий, тривожний квітень, коли українська земля здригнулася від підступного атома.
    Дякуємо вам, дорогі наші ліквідатори, за мужність і силу духу, за приборкане зло радіації, за цю неоціненну можливість жити, працювати, ростити дітей.
Нехай обходять вас хвороби й негаразди, хай буде достаток у ваших домівках і злагода в родинах. Мирного вам неба, тепла і любові. Хай береже вас Бог!

Голова районної ради Катерина Ткаченко.

 

 

?????????¶?µ?µ ???·???±???°?¶?µ?????µ


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора