A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Нарада за участю голів та працівників сільських рад Машівщини

Дата: 25.08.2020 14:54
Кількість переглядів: 1614

       25 серпня 2020 року голова Машівської районної ради Катерина Ткаченко зініціювала та очолила нараду за участю голів та працівників сільських рад Машівщини, які не увійшли до складу об’єднаних територіальних громад району, та Машівської селищної ради.

  Під час зібрання його учасники обговорили питання майбутнього приєднання сіл Абрамівської, Базилівщинської, Дмитрівської, Кошманівської та Сахнівщинської сільських рад до Машівської ОТГ згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України від 13 травня 2020 року № 571 – р «Про затвердження перспективного плану формування територій громад Полтавської області». Йшлося насамперед про безоплатну передачу майна, що перебуває у їхній власності, у комунальну власність Машівської селищної об’єднаної територіальної громади відповідно до Закону України «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності», а саме документальне оформлення, інвентаризацію, зобов’язання юридичних осіб. Визначаючи алгоритм наступних дій, запрошені на нараду зупинилися на основних законодавчих нормах процесу, галузевих особливостях, висловили своє бачення щодо підготовки та ухвалення відповідних рішень депутатами селищної сільських рад.

  Також учасники зібрання пристали на пропозицію Машівського селищного голови Миколи Кравченка, що містила надання методичної допомоги, яку здійснить робоча група Машівської ОТГ, запланувавши об’їзд кожної сільської ради. До робочої групи увійдуть фахівці з права, землеустрою, бухгалтер-ського обліку.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора