A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Урочисті заходи з нагоди Дня Захисника України

Дата: 16.10.2017 12:29
Кількість переглядів: 972

Урочистості з нагоди Дня Захисника України


   13 жовтня 2017 року, у Машівській спеціалізованій школі було проведено урочисті заходи з нагоди Дня Захисника України. 
В заходах взяли участь військовий комісар Машівського районного військомату Євген Сісецький, заступник голови райдержадміністрації Роман Живодьор, учасники АТО, учні, вчителі та працівники школи. 


     Під час свого виступу військовий комісар розповів школярам, що з березня 2014 року наша країна знаходиться в стані неоголошеної війни. Багато страждань випало на долю нашого народу за цей час, але він проявив свій незламний дух. Сьогодні на Сході України йдуть військові дії, точаться криваві бої. Там вирішується доля і майбутнє України. Весь народ нашої держави об‘єднався нині проти російського агресора. Сили АТО намагаються протистояти терористам. На полі битви – захисники, воїни. Ще декілька років тому, ми і гадки не мали, що хтось чи щось може порушити наше щасливе життя, що слово «мир» для народу України набуде такого великого, цінного і бажаного значення. Хто б міг подумати, що брати до рук зброю українцям доведеться й у третьому тисячолітті. Слова «Слава Україні – Героям слава» перестали бути просто вітанням це вже віддання шани найкращим, котрі у найважливіший момент нашої держави не злякалися і пожертвували собою заради своєї Батьківщини, а також є засвідченням справжнього патріотичного подвигу. Наразі вже точно зрозуміло, кому ці слова адресовані, і ні в кого немає сумнівів, що ці герої – хлопці, що зі зброєю в руках захищають крихкий східний кордон України, лікарі, які в мирний час повертають поранених в АТО з того світу, волонтери, на плечах яких, тримається наша армія. Коли перед очима кадри з новин, фото поранених та загиблих героїв, дивлячись їм у вічі,  ми розуміємо,  що вислів «душу й тіло ми положим за нашу свободу» став для сучасної історії української нації не просто словами з гімну, це стало станом душі.
Під час урочистостей Євген Орестович вручив грамоти Машівського районного військового комісаріату кращим учням Машівської спеціалізованої школи за активну участь в військово-патріотичній грі «Сокіл (Джура)», патріотизм, самовідданість та з нагоди Дня захисника України. 
Таким заходом вихованці Машівської спеціалізованої школи, продемонструвати свою позицію і висловили свою підтримку воїнам збройних сил України, учасникам АТО Полтавщини, і всім воїнам незалежної України. Ця пам’ятна зустріч  доторкнулася кожного серця, а почуте влилося у кожну душу захисника!

Провідний спеціаліст командування 
Машівського РВК            Ж.Бережна     


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора