A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Заступник голови районної ради Софія Кулак відвідала Базилівщину

Дата: 10.02.2017 10:33
Кількість переглядів: 860

  У четвер, 9 лютого, заступник голови районної ради Софія Кулак відвідала Базилівщину, де провела прийом громадян. Звернення, що надійшли до посадовця стосувалися ремонту доріг та децентралізації влади, на які Софія Олексіївна дала ґрунтовні роз’яснення. Під час прийому  заступник голови  райради обговорила місцеві проблеми  та ситуацію із освоєнням коштів районного бюджету із очільником громади Сергієм Сидоренком.

 Зокрема Сергій Іванович поділився напрацюваннями щодо побудови водогону, який нині є одним із пріоритетних завдань сільської влади. Минулого року із районного бюджету на підтримку цього проекту виділялося 100 тис. грн, які, на жаль, повністю використати не вдалося, адже разом із районними коштами надійшла також фінансова підтримка від Полтавської нафтогазової компанії, що передбачена соціальною угодою, у сумі 120 тис. грн та ще 500 тис. згідно угоди укладеної цією компанією з районом. Однак, освоєння коштів продовжиться навесні, коли з’явиться можливість відновити роботи. 180 тис. грн, за рішенням депутатів районної ради, надійшло минулого року у Базелівщину на придбання водопровідних труб. Сьогодні ці кошти повністю використані, а закуплені матеріали також чекають тепла. Працює сільська рада і над реконструкцією та побудовою вуличного освітлення, ремонтом доріг,розвитком спорту, із місцевого бюджету постійно виділяються кошти для підтримки закладів освіти, медицини, культури. Попри те, що зараз вони перебувають на балансі району, сільська рада знаходить для них значні кошти, бо, як говорить голова: «Все зроблене нами - в першу ж чергу для наших людей».
Крім того Сергій Сидоренко розповів про плани щодо відзначення  Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Зокрема,  кожному з п’ятьох воїнів – інтернаціоналістів, із нагоди цієї пам’ятної дати, базилівщинські депутати виділили  по 1000 грн.

    До речі, саме 9 лютого Сергій Іванович відзначав день народження, тож аби привітати сільського голову до Базилівщини завітала голова Машівської районної ради Катерина Ткаченко. Разом із квітами  іменинник отримав побажання  міцного здоров’я, наснаги та успіхів у роботі.Також Катерина Володимирівна  подякувала  йому за активну громадянську позицію та постійну участь у спортивному житті Машівщини.

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора