A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Прийом громадян Сахнівщинської сільської ради

Дата: 25.07.2019 15:59
Кількість переглядів: 521

З метою розв'язання проблемних питань, що надходять від жителів Машівського району, 25 липня 2019 року голова районної ради Катерина Ткаченко провела виїзний прийом громадян у приміщенні  Сахнівщинської сільської ради .

 Також участь у поїздці взяла начальник відділу юридично-кадрового та майнового забезпечення виконавчого апарату райради Ірина Малісевич. Із різними зверненнями  на зустрічі  з керівником  побувало троє місцевих жителів. Серед порушених питань –  використання земельних ділянок без реєстрації  права власності , особливості оформлення  спадщини, сплата податку за землю, фінансування закладів соціальної сфери, ремонт доріг, відновлення  системи водопостачання  тощо. Виїзний захід відбувся у конструктивній обстановці, в ході зустрічі  громадянам надано кваліфіковані роз’яснення та консультації.   

Потому Катерина Володимирівна поспілкувалася із очільницею Сахнівщинської громади Мирославою Тищенко, познайомилася зі спектром медичних  послуг, які надає  місцевий заклад охорони здоров’я та побувала  у закладах  культури , де  із працівниками обговорила проблеми, що потребують  першочергового  вирішення.

За результатами прийому  головою районної ради  дано низку  відповідних доручень щодо виконання поставлених завдань . 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора