A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Відбулась зустріч ФК «Новий Тагамлик» проти ФК «Машівка

Дата: 23.06.2016 17:55
Кількість переглядів: 1099

     18 червня 2016 року,  на Новотагамлицькому сільському стадіоні,  в рамках  I  кола,  2 туру  чемпіонату  Машівського  району по футболу, відбулась зустріч  ФК «Новий Тагамлик» проти  ФК «Машівка». Суддівство  проводив суддя федерації  Олександр Кундиус.

 Перед початком  гри спорт інструктор  сільської ради  Володимир Воловод вручив футболістам нову форму, м’ячі та нові, жовто – блакитного кольору сітки на ворота, суддівські прапори та прапори на лінії воріт. Все це «добро» придбано за бюджетні кошти сільської ради, на загальну суму більше 13 тис. грн..

 За результатами матчу  наші футболісти  поступилися гостям з рахунком  0:5. Перший тайм закінчився з рахунком  0:1, наші гравці  добре тримали оборону  і намагалися забити. У другому таймі, після невдало проведених замін  в наші ворота посипались голи.

  Гру  першогоI  кола  II  туру чемпіонату  Машівського  району по футболу,  сезону 2016 року,  наші футболісти проводили «в гостях», проти команди ФК «Дукат – Селещина».  Тагамлик поступився з рахунком 0:6.

    Спонсорську допомогу для участі нашої команди в чемпіонаті Машівського  району по футболу,  сезону 2016 року надано ТОВ «Карлівське» СГП «ЛОС». Завезено пісок та вапно для розмітки стадіону, один раз в тиждень викошується футбольне поле, виплачуються командировочні всім заявленим гравцям команди в розмірі 50 грн. кожному, оплачується робота суддям, медпрацівнику. Щотижня виділяється пальне для заправки автотранспорту (від 10 до 30 літрів пального, в залежності від відстані). На кожну гру футболісти забезпечуються якісною питною водою. Кожна гра обходиться нашим спонсорам від  трьох тисяч гривень. Все це стало можливим завдяки розумінню потреб сільської молоді головою наглядової ради ТОВ «Карліське СГП ЛОС» Олександром Прокопенком.

Окремі слова подяки хочеться висловити директору Новотагамлицького НВК Тетяні Ландар за підтримку команди.

 Тож від виконкому сільської ради велике спасибі спонсорам за надану допомогу та успіхів футболістам в подальших

іграх.

http://ntagamlyk.rada.org.ua/news/12-24-17-23-06-2016/

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора