A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Відбулася шоста сесія Машівської районної ради

Дата: 24.02.2016 16:00
Кількість переглядів: 883

24 лютого 2016 року під головуванням заступника голови Машівської районної ради Софії Кулак відбулося пленарне засідання чергової шостої сесії районної ради сьомого скликання. У роботі сесії взяли участь депутати обласної ради Іван Сидоренко та Володимир Бобиль, сільські та селещний голови, керівники управлінь і відділів райдержадміністрації, відповідальні за підготовку питань, що вносились на розгляд сесії, представники засобів масової інформації.

На початку роботи пленарного засідання голова районної ради вручила депутатам пісвідчення депутата і нагрудні знаки.

  Присутні заслухали звіт голови Машівської районної державної адміністрації Юлії Середи про соціальний та економічний розвиток району.Було прийнято ряд  комплексних програм, а саме:  «Програма соціального захисту громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи на 2016 рік»; «Програма розвитку місцевого самоврядування в Машівському районі Полтавської області на 2016-2020 роки» ; «Програма розвитку первинної медико-санітарної допомоги на засадах загальної практики сімейної медицини на 2016-2020 роки; «Програма забезпечення автотраспортом Центру первинної медико-санітарної допомоги в Машівському районі на 2016-2020 роки»;    «Про внесення змін до районної Програми «Територіальна оборона на 2015  рік».  Жваве обговорення викликало питання «Про внесення змін до районного бюджету на 2016 рік», яке попередньо обговорювалось на засіданні постійної профільної комісі та на спільному засіданні Президіі та Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради. Крім погоджених раніше об’єктів фінансування, додатково було виділено 250 тис.грн для придбання трактора для районного комунгоспа та 300 тис. грн для ремонту системи водопостачання у районному центрі. Ці кошти –субвенція з районного бюджету .

В обговоренні внесених на розгляд сесії питань взяли участь депутати районної та обласної рад. З обговоренних питань районна рада прийняла відповідні рішення.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора