A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Шановні жителі Машівського району!

Дата: 08.05.2020 08:20
Кількість переглядів: 734

    Ось і знову прийшли ці світлі травневі свята, які завжди будуть для кожного з нас символом миру, мужності та величезної сили народного духу.

  У День пам’яті та примирення й 75-ої річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні ми з надзвичайною повагою згадуємо тих, хто відстояв нашу свободу у кривавій сутичці з гітлерівськими загарбниками, хто став для нас зразком доблесті та самопожертви.
Сьогодні ми вкотре схиляємо голови перед пам’яттю мільйонів загиблих на фронті, замордованих у катівнях, спалених у концтаборах, померлих від тяжких поранень у повоєнні роки.
Доземно вклоняємося нашим дорогим ветеранам, учасникам бойових дій, дітям війни за сміливість і відвагу, патріотизм і шляхетність, за тяжку працю в часи відбудови країни!
Дякуємо за вашу любов до Батьківщини, яка й сьогодні запалює серця нових поколінь захисників нашої держави. Пам’ятаючи ваш героїчний подвиг, вони з честю боронять рідну землю від сучасного агресора.
Сердечно вітаю всіх земляків від імені депутатів, працівників виконавчого апарату районної ради, від себе особисто та зичу жителям Машівщини мирного неба, упевненості в майбутньому, здоров’я, достатку в оселях, наснаги та оптимізму. Хай життя дарує вам  більше посмішок і радості, а нові покоління свято бережуть пам’ять про безсмертний подвиг наших ветеранів! 


Голова Машівської районної ради Катерина Ткаченко

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора