A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

«Ідея. Реалізація. Успіх»

Дата: 18.12.2018 19:15
Кількість переглядів: 763

    Днями делегація з Машівського району, на чолі з головою районної ради Катериною Ткаченко та заступником Софією Кулак, відвідала обласний захід, де відбулося  нагородження  переможців та учасників  проекту “Бюджету участі”.

Зібрання пройшло  в приміщенні аеропорту «Полтава», у рамках здійснення  мітапу  «Ідея. Реалізація. Успіх».
   Голова обласної ради Олександр Біленький вручив сертифікати та пам’ятні подарунки авторам проектів-переможців Бюджету участі Полтавської області 2018 року, привітав нагороджених та побажав успішної реалізації соціально-значущих ініціатив.
Також з  метою заохочення жителів Полтавщини до подальшої участі у конкурсі, провели розіграш додаткових відсотків  до остаточного балу проекту на наступний рік.
      Взагалі ж цього року на конкурс « Бюджет участі Полтавської області» було подано 267 проектів, з них  були розміщені на платформі для голосування 260. Лідером  за кількістю поданих проектів – Гадяцький район – 31 проект. Перемогу здобули 60 проектів із 15 районів області.
     Нашим  районом було подано  4 проекти, представлені  Світланою Дворовенко, учителем хімії та біології Сахнівщинського НВК «ЗНЗ - ДНЗ»; Сергієм Назаренком, учителем фізичного виховання Сахнівщинського НВК «ЗНЗ - ДНЗ»; Тетяною Бріднею, директор Дмитрівської ЗОШ І- ІІІ ступенів та Наталія Щербак,вчитель фізики та математики Дмитрівської ЗОШ І- ІІІ ступенів.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора