A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

В рамках підготовки до чергової сесії районної ради

Дата: 11.07.2019 11:12
Кількість переглядів: 526

 В рамках підготовки до чергової сесії районної ради, 10 липня відбулося засідання постійної депутатської комісії районної ради з питань освіти, культури, соціального захисту, медицини, торгівлі, молодіжної політики та спорту, яке провела голова цієї комісії В.В. Ярославська.

     Участь в засіданні взяли члени комісії, а також запрошені - начальник УСЗН Машівської районної державної адміністрації І.В. Фисуненко, головний лікар Комунального некомерційного підприємства Машівськикого районного центру первинної медико-санітарної допомоги Машівської районної ради Полтавської області С.П. Явтушенко, заступник головного лікаря з економічних питань Комунального некомерційного підприємства "Машівська центральна районна лікарня" Машівської районної ради Полтавської області О.І. Потоцька та тренер Машівської ДЮСШ О.М. Замковий. 
     Депутати розглянули питання щодо внесення змін до Комплексної програми розвитку Комунального некомерційного підприємства Машівськикого районного центру первинної медико-санітарної допомоги Машівської районної ради Полтавської області на 2018-2020 роки та затвердження районної Програми фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства "Машівська центральна районна лікарня" Машівської районної ради Полтавської області в новій редакції, що зумовлено у зв'язку зі змінами фінансування підприємств та із прогнозуванням виділення коштів в майбутньому. 
     Також в ході засідання І.В. Фисуненко прозвітувала про стан виконання районної комплексної Програми соціального захисту осіб з особливими потребами, ветеранів війни, учасників антитерористичної операції на 2013-2020 роки та Програми соціального захисту громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи на 2019 рік, а тренер Машівської ДЮСШ Замковий О.М. відчитався про розвиток футболу в Машівському районі. 
      Засідання комісії пройшло у конструктивному руслі з активним обговоренням усіх питань порядку денного. В результаті депутатами були зроблені висновки та надані рекомендації. Погоджені проекти рішень будуть розглянуті на черговому пленарному засіданні районної ради.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора