A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Семінар щодо актуальних питань у законодавстві про місцеві вибори

Дата: 04.08.2020 16:54
Кількість переглядів: 1109

4 серпня 2020 року голова Машівської районної ради Катерина Ткаченко та головний спеціаліст з майнового забезпечення  Жанна Бережна взяли участь у семінарі щодо актуальних питань у законодавстві про місцеві вибори (м.Полтава).

 Ініціатива з  проведення заходу належала  Полтавській обласній асоціації органів місцевого самоврядування, яка й організувала та провела семінар за сприяння Полтавської  облради. З депутатами різних  рад, головами громад, керівниками селищних,сільських рад та іншими учасниками заходу, причетних до місцевого самоврядування, спілкувався  політичний експерт  з  роботи органів місцевого самоврядування Олександр Солонтай (м.Київ).

 Насамперед під час зустрічі йшлося про зміни у Виборчому кодексі. Навчання  супроводжувалося  жвавим обговоренням та конкретними прикладами  й роз’ясненнями експерта про  процес обрання депутатів  до рад різних рівнів, розміри  застави кандидатів у депутати та голови громад, процедуру можливого відкликання депутатів, формування виборчих комісій дотримання,  гендерної квоти,  тощо.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора