A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

День Машівки

Дата: 22.09.2018 11:37
Кількість переглядів: 984

   Уже сімдесят п’ять  років відділяє всіх нас від того радісного дня, коли в кожну машівську  сім’ю надійшла хвилююча  звістка про звільнення рідного краю від нацистів. Безжальний смерч Другої світової війни прокотився по українській землі, залишивши за собою смерть і розруху.      

   Нам ніколи не забути тієї страшної трагедії. І зараз, у ці вересневі дні, ми згадуємо події, які передували  звільненню від ярма окупації нашої Машівщини.
21 вересня 2018 року біля Меморіалу Солдатської Слави в районному центрі відбувся урочистий мітинг з нагоди 75-ї річниці визволення селища від німецько-фашистських загарбників.
В урочистостях взяли участь заступник голови районної ради Софія Кулак, голова райдержадміністрації Юлія Середа, селищний голова Микола Кравченко та  громадськість селища.
Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять співвітчизників, полеглих у боротьбі за честь і свободу Батьківщини та поклали квіти до Меморіалу.
Також цього дня відзначали і День Машівки , під час святкування якого, у селищному парку відбулися розважальні заходи для дорослих та малят. Колектив виконавчого апарату районної ради взяв участь у виставці творчих робіт, присвяченій знаменній даті.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора