A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Перше пленарне засідання першої сесії сьомого скликання

Дата: 19.11.2015 18:06
Кількість переглядів: 717

18 листопада відбулося перше пленарне засідання першої сесії Машівської районної ради сьомого скликання.

Пленарне засідання відкрила голова районної виборчої комісії Олена Рибак. Вона поінформувала про підсумки виборів депутатів районної ради, що відбулися 25 жовтня 2015 року. По багатомандатному виборчому округу до районної ради обрано 26 депутатів від шести політичних партій: 10- від ВО "Батьківщина", 6- від Політичної партії"Українське об’єднання патріотів УКРОП", 3- від партії "Блок Петра Порошенка"Солідарність", 3 –від партійної організації Аграрної партії України, 2-від "Партії простих людей Сергія Капліна",2- ВО "Свобода".Цю інформацію депутати взяли до відома.

Наступним питанням було формування тимчасової президії. До її складу увійшли Іван Скорик, Олександр Кривенко, Софія Хланюк.

Депутати затвердили порядок обрання голови районної ради та заступника голови районної ради. На посаду голови районної ради одноголосно обрана Ткаченко Катерина Володимирівна. 

Новообрана голова запропонувала на посаду заступника голови районної ради Софію Кулак, за кандидатуру якої проголосували 24 депутати.

Питання формування депутатських комісій та інші організаційні питання перенесені на друге пленарне засідання першої сесії районної ради сьомого скликання, яка відбудеться 25 листопада.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора