A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Інформація Машівського РВК

Дата: 08.07.2016 17:56
Кількість переглядів: 1104

День відкритих дверей у 831-й Галицькій ордена червоного прапора та Кутузова ІІІ-го ступеня бригаді тактичної авіації 

    30 червня 2016 року об 11:00 у 831-й Галицькій ордена червоного прапора та Кутузова ІІІ-го ступеня бригаді тактичної авіації  (Полтавська обл., м. Миргород, вул. Багачанська, 2) з метою популяризації військової служби та проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи, щодо проходження військової служби, відбувся «День відкритих дверей» за участю допризовної молоді та громадян з числа потенційних кандидатів на військову службу за контрактом та ін.

Це вже четвертий масштабний інформаційний захід, в якому взяли участь і школярі шкіл Машівського району, і спрямований він перш за все на популяризацію військової служби. Так 7, 17 та 25 червня у 179-му навчальному центрі м.Полтаві та у Центральній базі зберігання засобів РХБЗ смт. Селещина Машівського району були проведені дні відкритих дверей, під час яких громадськість та молодь могли ознайомитися з побутом та умовами проходження строкової військової служби та військової служби за контрактом.

Особливістю заходу визначила не тільки кількісна складова його учасників, а і той факт, що за сприяння голів районних держадміністрацій та військових комісарів області на свято були запрошена допризовна молодь з усіх районів області з метою активізації військово-патріотичного виховання та популяризації військової служби.

Під час зустрічі з представниками військової частини можна було отримати інформацію про військову частину, ознайомитися зі зразками стрілецької зброї та озброєння, а також дізнатися про правила та умови прийняття на військову службу за контрактом. Була також можливість поспілкуватися з командуванням частини. Гості свята мали змогу ознайомитись з умовами розміщення, харчування особового складу та матеріально-технічною базою.

 

Провідний спеціаліст командування

Машівського РВК         Жанна Бережна

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора