A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Шановні працівники районної газети «Промінь»!

Дата: 05.06.2020 17:12
Кількість переглядів: 1013

     Шановні працівники районної газети «Промінь»!
  Сердечно вітаю вас із професійним святом – Днем журналіста!
Завдяки вам, дорогі друзі, жителі Машівщини отримують об’єктивну та корисну інформацію, знайомляться з яскравими, захопливими матеріалами, дізнаються про цікаві актуальні події в громадській, економічній та культурній царині району.

 Кожен із вас на своєму робочому місці пише історію нашого сьогодення, чесно, відверто й незаанґажовано відображаючи сучасність. Ви є тією незамінною об’єднавчою ланкою, яка пов’язує владу і її виборців. Ми можемо не завжди розділяти ваше бачення, але завжди безперечно поважаємо вашу думку.
Висловлюю щиру вдячність за багаторічну співпрацю, розуміння, творчий підхід і активну позицію в житті, вміння сказати правду й відстоювати власні переконання.
У цей святковий день зичу вам величезного натхнення, сміливих та успішних проєктів, животрепетних тем, збільшення читацької аудиторії та фінансового зростання. Нехай ваша робота завжди супроводжується емоційними злетами та позитивом. Нехай з вами будуть щирі, надійні друзі й колеги, а вдома зігріває тепло і любов рідних людей!

      З повагою голова районної ради Катерина Ткаченко.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора