A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

2 березня 2020 року Машівська районна громадсько-політична газета «Промінь» відзначила 85 – ту річницю свого заснування

Дата: 02.03.2020 16:57
Кількість переглядів: 703

На изображении может находиться: 2 человека  Цього дня колектив редакції видання привітали депутат Полтавської обласної ради Іван Сидоренко, голова Машівської районної ради Катерина Ткаченко та голова Машівської райдержадміністрації Андрій Карацюпа. Окрім пам’ятних подарунків та квітів, головний редактор видання Валентина Патик приймала від гостей чимало теплих, щирих слів.

- Вітаючи вас із поважним ювілеєм часопису, дорогі друзі, хочу подякувати за чесну й віддану працю, яка робить «Промінь» сучасною, актуальною, популярною газетою. Звичайно, це заслуга всіх працівників, але в першу чергу, ваших журналістів, до неупередженої та об’єктивної думки яких ми завжди дослухаємося. Ви постійно пишете про нас та нашу роботу. Часом нам це подобається, а часом суперечності переходять у бурхливі  дискусії, але завдяки вашим публікаціям ми, влада, стаємо ближчими до людей. І саме це стимулює нас змінюватися на краще, — наголосила у своєму поздоровленні Катерина Володимирівна.

Теплі спогади, щира розмова та смачний чай стали гарним завершенням святкової зустрічі.

Тож  ще раз бажаємо нашому «Променю» креативних знахідок, вдалих репортажів, цікавих новин, вірних друзів і люблячих читачів! Зі святом!



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора