A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Прийом громадян в Сахнівщинській сільській раді

Дата: 16.01.2019 16:52
Кількість переглядів: 615

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???°???????????° ???????·?????? ???????????? ?????????°??????   16 січня 2019 року заступник  голови Машівської районної ради Софія Кулак провела виїзний прийом громадян на території Сахнівщинської сільської ради.

  Разом із керівником у робочій поїздці взяли участь директор Машівської централізованої бібліотечної системи Надія Олефір та інженер-програміст ЦРБ Андрій Зозуля.
     Під час візиту Софія Олексіївна поцікавилася проблемами місцевих жителів, запропонувала свою допомогу  щодо їх спільного вирішення. Зокрема звернення заявників стосувалися автобусного сполучення з районним та обласним центрами, відсутності приміщення для прийому пацієнтів медичними працівниками у с. Калинівка, незадовільного стану доріг і містків на території сільської ради та відсутності водопостачання у сільському будинку культури. У ході  спілкування заступник  голови районної ради  надала  відвідувачам необхідні  роз’яснення та консультації.
Також Софія Олексіївна відвідала сільський будинок культури, бібліотеку та амбулаторію загальної практики сімейної медицини.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора