A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

З нагоди Дня вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС

Дата: 13.12.2019 16:28
Кількість переглядів: 452

    Голова районної ради Катерина Ткаченко взяла участь у круглому столі до Дня вшанування ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській  атомній електростанції.
  З нагоди Дня вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС,13 грудня 2019 року, в приміщенні Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Машівському районі відбулося засідання круглого столу.

  У заході взяли участь голова районної ради Катерина Ткаченко, керівник сервісного центру Пенсійного фонду у Машівському районі Інна Старовєрова, заступник начальника управління соціального захисту населення Машівської райдержадміністрації Емілія Клітна, заступник головного лікаря КП «Машівська ЦРЛ» Любов Чмихун, учасники ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.
  Розпочала засідання директор терцентру Надія Ігнатенко, яка наголосила, що подвиг здійснений нашими земляками є безсмертним, адже вони ціною власного життя і здоров’я змогли здолати найстрашнішу техногенну катастрофу ХХ століття.
  Зі словами глибокої вдячності до учасників зібрання звернулася голова районної ради Катерина Ткаченко та запропонувала вшанувати хвилиною мовчання героїв-ліквідаторів, яких вже немає з нами. Крім того Катерина Володимирівна нагородила «чорнобильців» Почесними грамотами районної ради за мужність, героїзм, високу відповідальність і самопожертву, проявлені в екстремальних умовах.  
  Під час засідання присутні обговорили нагальні питання, як - от, йшлося про соціальний захист громадян,  постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, нарахування та виплату пільг і компенсацій, забезпечення безкоштовними ліками, санаторно-курортним лікуванням та зубопротезуванням, а також про пенсійне забезпечення учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС та потерпілих від Чорнобильської катастрофи. 
 На завершення заходу відбулось святкове чаювання.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора