A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

"Вчора побував у селі Дмитрівка, Машівського району та власне самій Машівці"

Дата: 12.12.2019 14:18
Кількість переглядів: 438

12 грудня 2019 року, напередодні свята Миколая Чудотворця, якого так полюбляє малеча, в центральному парку села Дмитрівка відбулося відкриття дитячого ігрового майданчика.

 Така приємна подія сталася завдяки турботі депутата Полтавської обласної ради Валерія Прядка. До Дмитрівки Валерій Григорович завітав разом із заступником голови Машівської районної ради  Софією Кулак. До речі, саме Софія Олексіївна була ініціатором встановлення вуличного ігрового обладнання, а кошти,за сприяння депутата, надійшли з обласного фонду розвитку. Під час візиту працівники сільської ради на чолі з головою Андрієм Порохнею запросили гостей відвідати місцевий народний музей.
Потому Валерій Прядко та Софія Кулак побували й у Машівському ДНЗ «Калинка», де нові пісочниці, тіньові грибки, гойдалки та драбинки на дооблаштованому майданчику теж віднедавна радують дітлахів. Завідувач навчального закладу Оксана Фисун висловила щиру подяку спонсору від свого колективу, батьків та вихованців «Калинки».
Про робочу поїздку Машівщиною депутат обласної ради написав у мережі фейсбук «Вчора побував у селі Дмитрівка, Машівського району та власне самій Машівці.
Колись пообіцяв допомогти дмитрівському сільському голові Андрію Порохні з облаштуванням дитячого майданчика. Обіцяв — виконав! Дуже цікаво, що я народився і виріс також у Дмитрівці, але Кременчуцького району, тому не міг не допомогти Машівській Дмитрівці))) Також допомогли Машівському садочку "Калинка" дооблаштувати дитячий майданчик!»

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора