A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

День святої Меланії

Дата: 13.01.2020 16:17
Кількість переглядів: 564

Похожее изображение 14 січня в Україні зустрічають Старий Новий рік, а напередодні святкують Щедрий вечір, або, за церковним календарем – день святої Меланії. Звечора й до півночі, дотримуючись давньої  народної традиції, дорослі та діти гуртом обходять оселі, співають пісень, жартують, танцюють та влаштовують справжні вистави. 

  Серед дійових осіб, як правило, є дід, баба, коза, циганка, «Маланка» – усі вони отримують у винагороду від господарів смачні частування.
 Сьогодні у приміщенні районної ради було надзвичайно гамірно, адже привітати з новорічними святами нас завітали аж три ватаги щедрувальників. Театралізовані виступи підготували працівники Машівського районного будинку культури, учні та педагоги Дмитрівської загальноосвітньої школи, а також малята й вихователі Машівського ДНЗ «Калинка». Щирі слова поздоровлень, веселий сміх та оплески створили усім святковий,  позитивний настрій. У відповідь, від нашого колективу, сердечно вітала  гостей голова районної ради Катерина Ткаченко. Катерина Володимирівна побажала  візитерам міцного здоров’я, здійснення мрій, успіхів у навчанні та праці, а ще пригостила щедрувальників солодощами.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора