A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Свято останнього дзвоника

Дата: 27.05.2016 12:13
Кількість переглядів: 829

        Ось і ще один навчальний рік позаду. Школярі врешті можуть відкласти підручники та насолоджуватись літніми канікулами. Адже сьогодні, 27 травня, відбулося свято останнього дзвоника у загальноосвітніх школах  Машівського району, яке відвідали керівництво  районної ради.

         У кожній школі учні вишикувалися у святкову лінійку за традицією. Вчителі отримували привітання. А випускники востаннє почули шкільний дзвінок.

Голова районної ради Катерина Ткаченко разом із М. Нехворощанським сільським головою Миколою Коляндрою взяла участь у святі останнього дзвоника, яке відбулося у Малонехворощанському навчально – виховному комплексі «ЗНЗ – ДНЗ» І-ІІ ступенів. До радісної події долучились керівники підприємств, які діють на території села, батьки, громадськість.

           Катерина Володимирівна сердечно привітала всіх зі святом, зазначивши, що для багатьох учнів – це успішне подолання чергового рубежу в шкільному житті, перехід до наступного класу. А для випускників школи цей день особливо пам’ятний.

         Також голова районної ради висловила щиру подяку вчителям за високе служіння обраній справі, батькам – за повсякденні турботи, за віддане дітям тепло своїх сердець, побажала всім успіхів, реалізації задумів і творчих планів.

         Заступник голови районної ради Софія Кулак завітала на урочисту лінійку в Сахнівщинську  ЗОШ і побажала випускникам успіхів, вдалих перших кроків у самостійному житті та висловила надію, що молоде покоління зробить гідний внесок у розбудову нашої держави.

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора