A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Машівський заклад дошкільної освіти «Калинка»

Дата: 20.09.2019 15:58
Кількість переглядів: 585

    20 вересня 2019 року Машівський заклад дошкільної освіти «Калинка» гостинно відчинив свої двері для чималої кількості гостей, адже цього дня великий, дружний колектив педагогів, дітлахів та батьків відзначав 40-річчя з дня його заснування.

   У заході взяли участь та привітали присутніх голова Машівської районної ради Катерина Ткаченко, Машівський селищний голова Микола Кравченко, представники відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Машівської ОТГ, ветерани педагогічної діяльності, депутати та спонсори садочка, а керівник закладу, Оксана Фисун, приймала різноманітні подарунки. Зокрема, від районної ради Оксана Василівна отримала яскравого осіннього  букета  та  іграшкові набори для вихованців. Виголошуючи святкову промову, голова районної ради Катерина Ткаченко побажала педагогам і малятам  міцного здоров’я, радісного сміху, задоволення від навчання та роботи. А ще зізналася, що в дитинстві їй не довелося відвідувати дитячий садочок, тож тепер шкодує, що в її житті бракувало таких барвистих, щасливих моментів і вона, навіть, трішечки заздрить нинішнім дошкільнятам.
У свою чергу, завідувачка «Калинки» вручила гостям подяки та квіти. Багато щирих слів звучало сонячного вересневого дня і від наймолодших учасників святкування – діти, разом зі своїми вихователями, декламували вірші, співали пісень, радували глядачів веселими танцями. Не відставали від них також педагоги та батьки. Щирими оплесками зустрічали присутні поезію Лідії Руденко, вокальний дует Лариси Ющенко та Наталки Кравець, спільний танок вихованців та їхніх мам під назвою «Ліс рук».
На закінчення свята всіх гостей почастували смачним короваєм та запросили зробити спільне фото на згадку.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора