A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Десята сесія Машівської районної ради

Дата: 30.06.2016 14:20
Кількість переглядів: 932

  30 червня відбулася десята позачергова сесія Машівської районної ради. Сесію вела заступник голови районної ради Софія Кулак.

  На пленарне засідання були запрошені депутати районної та обласної рад, заступники голови райдержадміністрації, начальник відділу освіти, сім»ї, молоді та спорту Євген Сергієнко, сільські голови, представники засобів масової інформації, представники громадськості.

   Питання, що вносилось на розгляд сесії  «Про можливу оптимізацію освітніх закладів Машівського району». Дане питання вивчалось на засіданні постійної депутатської комісіі районної ради з питань освіти, торгівлі, охорони здоров»я, соціального забезпечення, культури, молоді, спорту та духовності. Проводилися зустрічі із мешканцями сіл, на території яких можлива реорганізація шкіл.

    Дуже бурхливе обговорення викликало це питання на пленарному засіданні. Висловлювалися різні думки. Багато нарікань викликала проблема кадрового забезпечення сільських шкіл, стан сільських доріг, матеріальне забезпечення шкіл. Але майже одностайно депутати висловили думку, що закриття шкіл потягне за собою занепад села.

  Тому після довгого і емоційного обговорення на голосування було запропоновано сформулювати питання так : «Зберегти мережу загальноосвітніх навчальних закладів району та забезпечити їх фінансування». За дану пропозицію проголосували 21 депутат із 23 присутніх. 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора