A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Семінар-практикум

Дата: 24.10.2019 15:49
Кількість переглядів: 534

  Голова Машівської районної ради Катерина Ткаченко, разом із начальником відділу юридично-кадрового та майнового забезпечення виконавчого апарату Іриною Малісевич та головним спеціалістом з кадрового забезпечення Юлією Ногою – Непорадою, взяла участь у семінарі-практикумі «Діяльність депутата місцевої ради в умовах реформування органів місцевого самоврядування»,

який відбувся у Полтавському відокремленому підрозділі Центру розвитку місцевого самоврядування (м.Полтава). У рамках заходу учасники розглянули питання щодо формування та виконання місцевих бюджетів в умовах децентралізації, висвітлення роботи депутатів місцевих рад та співпраці із ЗМІ, діяльності органів місцевого самоврядування в рамках антикорупційного законодавства. Інформацію представили заступник директора Департаменту фінансів  Полтавської облдержадміністрації Інна Хівренко, голова Полтавської обласної організації Національної спілки журналістів України Євген Лопушинський, радник з юридичних питань Полтавського ВП Установи «Центру розвитку місцевого самоврядування» Володимир Божко. Запрошені обговорили найактуальніші статті Бюджетного кодексу, основні цілі та завдання PR- кампаній, зміни до ЗУ «Про запобігання корупції». Найактивніше присутні відреагували на тренінг  практикуючого психолога, кандидата психологічних наук Анжеліки  Яценко на тему «Профілактика та корекція синдрому емоційного та професійного вигорання. Стресостійкість». Завдяки порадам Анжеліки Анатоліївни учасники заходу дізналися як протидіяти стресу та досягти вдалих комунікацій зі співробітниками та партнерами.
   Із завершальним словом до учасників семінару-практикуму звернулася та підбила підсумки заходу заступник виконавчого директора Асоціації «Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування» Ганна Кондратьєва. Також кожен з присутніх отримав сертифікат щодо навчання у Школі місцевого самоврядування.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора