A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

25 травня на сцені  районного будинку культури відбувся звітний концерт

Дата: 25.05.2017 16:37
Кількість переглядів: 1076

   25 травня на сцені  районного будинку культури відбувся звітний концерт учнів та викладачів Машівської дитячої школи естетичного виховання. В школі навчається 80 дітей і майже всі вони взяли участь у звітному заході, адже їхнім навчанням опікуються 13  досвідчених викладачів. І педагоги  і учні доклали всіх зусиль, щоб музичні твори у виконанні учасників концерту  прозвучали добре.  

  Виконувалися  твори українських та зарубіжних композиторів, народні пісні. В дитячій школі естетичного виховання працюють 7 творчих колективів : інструментальний ансамбль викладачів, дитячі вокальні ансамблі «Ластівка», «Квіточка», вокальний ансамбль старших класів, два ансамблі скрипалів, ансамбль народних інструментів «Човен». Цього дня зі сцени професійно прозвучали  сольні  виступи викладачів: «Гопак» А.Хачатуряна  у виконанні Головльова О.В. (клас ударних інструментів), романс  «Колокольчики мои» у виконанні викладача сольного співу Кузьмічової Д.С.  Особливо хочеться відзначити дует піаністів у складі учнів  Хворост Анастасії та Гладченко Дарини з імпровізацією  М.Скорика на тему «Елізі» Л. Бетховена. Нещодавно відкритий  клас труби презентував Трикоз Ростислав. Пісня «Човен» на слова І.Франка з репертуару групи «Один в каное» у виконанні вокального ансамблю старших класів отримала підтримку всього залу. Кульмінацією концерту стали виступи барабанщиків Дулі Діани та Заливадного Олександра. Директор школи Кузьмічов Сергій Дмитрович вручив грамоти Полтавського обласного управління культури учасникам та переможцям обласних конкурсів: Батраченку А., Гладченко Д., Карацюпі В., Лісненко В., Хворост А.,ансамблю «Човен».
         На заході були присутні голова Машівської районної ради Ткаченко Катерина Володимирівна, заступник голови Машівської  районної державної адміністрації Живодьор Роман Євгенійович, завідувач сектору культури Машівської районної державної адміністрації Ніколенко  Лариса Олександрівна. Катерина Володимирівна привітала учасників концерту і подарувала школі годинник та чудову квітку. Лариса Олександрівна вручила грамоту найстаршому викладачу школи Волошину Дмитру Івановичу , якому в цьому році виповнилося 70 років, але він продовжує плідно працювати, що підтвердили його учні- баяністи з Кустолово – Суходілки Лісненко Владислав та Рудяга Дмитро. 
    На Машівщині багато обдарованих, талановитих дітей і в школі естетичного виховання створюються всі необхідні умови для розвитку і реалізації дитячої творчості. 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора