A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

43-я позачергова сесія районної ради

Дата: 04.12.2019 15:30
Кількість переглядів: 483

 4 грудня 2019 року відбулося засідання 43 позачергової сесії районної ради, яку провела голова районної ради Катерина Ткаченко. На порядку денному засідання перебувала  низка важливих для життєдіяльності Машівщини питань.

 Зокрема, це внесення змін до Програми для використання в амбулаторних та побутових умовах на 2018-2021 роки забезпечення інвалідів, дітей-інвалідів технічними та іншими засобами медичного призначення та до Програми сприяння функціонуванню відділу агропромислового розвитку Машівської районної державної адміністрації на 2018-2020 роки, затвердження звіту про виконання районного бюджету за 9 місяців 2019 року та внесення змін до районного бюджету на 2019 рік.
Також під час сесії депутати затвердили плани роботи районної ради на 2020 рік та діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів Машівської районної ради на 2020 рік,  погодили кандидатуру на посаду директора Машівського районного Будинку культури, якою, за результатами конкурсного відбору, стала Олена Скрипник.
  На завершення зібрання голова районної ради привітала своїх колег з прийдешнім професійним святом – Днем місцевого самоврядування та подякувала за спільну роботу. Окрім того Катерина Володимирівна вручила депутатам Почесні грамоти, підкресливши їхню відданість справі, плідну депутатську діяльність, вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування Машівщини.
У роботі сесії взяли участь представники підприємств, управлінь, відділів райдержадміністрації та ЗМІ.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора