A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Міжнародний день людей з особливими потребами

Дата: 02.12.2019 15:24
Кількість переглядів: 382

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???°???????????° ?????¶???°???????????? ???µ???? ?»?????µ?? ?· ???????±?»?????????? ?????????µ?±?°????                           Шановні жителі Машівського району!
  Щороку на початку зими, з ініціативи ООН уся світова спільнота, а разом з нею й Україна, відзначає Міжнародний день людей з особливими потребами.

 Звичайно, ця дата не святкова, проте 3 грудня – день, що нагадує усім нам про обов’язок перед людьми з обмеженими фізичними можливостями, які потребують розуміння, захисту, допомоги. Адже це не просто категорія людей. Це окремі життя, окремі трагедії, окремі надії.
Сьогодні висловлюю найтепліші слова землякам, на чию долю випали нелегкі випробування. Зичу міцного здоров’я, життєвого оптимізму, добробуту, щастя та сили духу, стійкості в усіх життєвих випробуваннях.
Дякую представникам установ, громадських та релігійних організацій, а також небайдужим громадянам за нелегку працю та щоденну допомогу людям з обмеженими фізичними можливостями. Захищаючи гідність тих, хто має особливі потреби, ми наповнюємо кожне серце добром і любов’ю.
Пам’ятаймо, що перед Богом всі рівні. Не залишаймось байдужими!


Голова районної ради Катерина Ткаченко.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора