A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Фестиваль «Юні патріоти України»

Дата: 05.11.2019 15:19
Кількість переглядів: 512

  Виховання патріотизму сьогодні, як ніколи, актуально. І не тільки для системи освіти, а й для держави в цілому. Саме зараз ми повертаємося до споконвічних цінностей: утвердження первинності любові до Батьківщини й людей, духовності, моральності, бережного ставлення до природних скарбів і національних надбань нашого народу тощо.

 Завдяки активному культурному розвитку дитини підростають виховані, розумні та чуйні патріоти України. І саме такі заходи, як фестиваль «Юні патріоти України», допомагають дітям виявити себе та показати власну майстерність.
 Фестиваль проводиться щорічно на базі Кошманівського НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст.-ДНЗ» та має на меті відродження і популяризацію історичної пам’яті національно-патріотичної пісні нашого народу, почуття національної гідності, виявлення та підтримку талановитих молодих виконавців, залучення дітей та молоді до пісенної творчості національного характеру, обмін творчими досягненнями учасників.
 На сцені Кошманівського навчально-виховного комплексу свою виконавську майстерність продемонстрували юні таланти з навчальних закладів Машівського району – Абрамівського НВК «ЗНЗ-ДНЗ», Базилівщинської ЗОШ І-ІІ ст., Дмитрівської ЗОШ І-ІІІ ст., Кошманівського НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст.-ДНЗ», Сонячного НВК «ЗНЗ-ДНЗ».
Виступи дітей оцінювало журі у складі директора Машівського районного БД та ЮТ Валентини Лашевич, заступника директора БД та ЮТ Зінаїди Габовди, практичного психолога БД та ЮТ Ірини Пальохи, заступника директора з виховної роботи Кошманівського НВК Світлани Остах.
 Фестиваль на правах господарів розпочали ведучі – учні Кошманівської школи Поліна Морозюк та Вікторія Хворост.
Під час фестивалю на сцені виступили діти, які дійсно вразили глядачів своїми талантами. Учасники заходу – учні закладів загальної середньої освіти району  своїми виступами віддали шану пам’яті борцям за волю і незалежність України, героям минулого і сучасності: українському козацтву, Небесній Сотні й бійцям АТО. Як справжні патріоти діти довели, що знання рідної мови, історії, географії, культури й вміння користуватися ними – це шлях до всебічного розвитку людини. Саме вони, сучасна українська молодь,є патріотами, високоінтелектуальним потенціалом нашої Батьківщини.
 Усі учасники фестивалю нагороджені подяками відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Машівської РДА.
В кінці заходу голова журі Валентина Лашевич підбила підсумки фестивалю, подякувала адміністрації Кошманівського НВК, зокрема директору Володимиру Моцаренку, заступнику директора з виховної роботи Світлані Остах, педагогам-організаторам школи Світлані Коваленко та Валентині Володькіній, музичному керівнику Ігорю Тарасовському, інженеру-електроніку Юрію Печериці за хорошу організацію заходу та гостинний прийом.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора