A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

 Шановні жителі району!

Дата: 29.09.2016 08:18
Кількість переглядів: 893

        Шановні жителі району!

                                             Дорогі земляки!

       Осінь завжди була багатою на свята , щедрою на квіткове різнобарв’я  , не шкодуючи фарб , вона обдаровувала нас золотом  опалого листя та  яскравими сонячними променями.

    Днями ми також відзначимо чимало гарних свят, це і  Всеукраїнський день бібліотек, і День людей похилого віку , День ветерана і професійне свято педагогічних працівників , а також християнське свято Віри, Надії ,Любові та  їхньої матері Софії.

         Тож сьогодні у цей останній вересневий день від районної ради та депутатського корпусу хочу сердечно привітати людей старшого покоління, подякувати за мудрість, доброту , допомогу , побажати міцного здоров’я , родинного тепла  та довголіття .

          Звертаючись до когорти освітян  району , хочу наголосити на тому , що ми високо цінуємо їхню нелегку, поважну працю, постійно намагаємося їх підтримати і , звичайно ж, робитимемо це й надалі. Вдячних вам учнів , людської поваги і багато – багато посмішок і квітів у ваше професійне свято!

        Не можна обійти увагою і тих, хто присвятило своє життя скарбниці людської мудрості та знань , наших бібліотекарів . Пропрацювавши чимало часу у бібліотечній системі  , я не за чутками знаю ваші проблеми і негаразди , дорогі мої  колеги, знаю вашу відданість читачам та любов до книг .Тож  нехай оминають вас труднощі .Натхненням вам , гарних нових видань і сонячного настрою!

          Шановні машівчани, бажаю вам світлих  , радісних свят! Хай  Віра, Надія і Любов будуть завжди  поруч   та оберігають ваших рідних та ваші  домівки!

                       Мирного неба , спокою і порозуміння всім нам !

 

              Заступник голови Машівської районної ради              С.О.Кулак


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора