A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Інноваційний підхід в проектній діяльності ОМС

Дата: 18.03.2019 11:15
Кількість переглядів: 716

  Нещодавно голова районної ради Катерина Ткаченко взяла участь у дводенному навчальному  візиті для  представників органів місцевого самоврядування  Полтавської та Луганської областей на тему "Інноваційний підхід в проектній діяльності ОТГ", проведеного Полтавським та Кіровоградським центрами розвитку місцевого самоврядування, що створені за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону.

  Організатори зустрічі мали на меті ознайомити гостей з можливостями створення передумов для якісного виконання ОМС своїх завдань відповідно до місцевих просторових та соціально - економічних умов, підвищення спроможності ОМС у сфері проектного менеджменту та успішним досвідом громад Кіровоградської області щодо застосування інноваційного підходу в проектній діяльності.  
      В рамках заходу учасники відвідали місто Кропивницький,  Приютівську (смт. Приютівка Олександрійського району) та Маловисківську ( м. Мала Виска  Маловисківського району) громади, керівники яких презентували кращі рішення щодо реалізації проектів місцевого розвитку із залученням додаткових джерел фінансування в умовах реформи децентралізації. Під час зустрічі представники Полтавської та Луганської областей розповіли про свої  напрацювання та плани на майбутнє, а також обговорили  проблеми реалізації проектів.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора