A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

46-а позачергова сесія Машівської районної ради сьомого скликання

Дата: 01.04.2020 15:08
Кількість переглядів: 560

   01 квітня 2020 року відбулось засідання 46-ої позачергової сесії Машівської районної ради сьомого скликання. Засідання провела голова районної ради Катерина Ткаченко.
В роботі сесії взяли участь голова райдержадміністрації Андрій Карацюпа, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та комунальних закладів районної ради.
 

  На пленарне засідання прибули  15 депутатів. Питання порядку денного стосувалися змін до районного бюджету та утворення цільового фонду Машівської районної ради, з яких доповіла начальник відділу фінансів райдержадміністрації Алла Кобець, а також внесення змін до районної Програми розвитку цивільного захисту Машівського району на 2016-2020 роки, що його представила керуючий справами районної ради Тетяна Пиляй. 
 Присутні депутати надали порушеним питанням  одноголосну підтримку .
Підбиваючи підсумки зібрання, голова райради подякувала народним обранцям  за оперативну роботу, попри проведення карантинних заходів. Адже в ухвалених рішеннях йшлося, передусім, про придбання засобів індивідуального захисту, медикаментів, дезінфектантантів, медичного обладнання та препаратів інсуліну для районних закладів охорони здоров’я. Крім того фінансову допомогу направлено на заохочувальні виплати соціальним працівникам Територіального центру соціального обслуговування ( надання соціальних послуг). Всього ж розподілу підлягало 816,0 тис. грн  вільного залишку коштів загального фонду районного бюджету, а до складу доходів та видатків районного бюджету включено субвенції з сільських та селищної рад в сумі 529 тис.грн та  надходження до цільового фонду районної ради в сумі 198 970 грн.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора