A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Сесія Машівської районної ради

Дата: 25.01.2019 15:05
Кількість переглядів: 609

       Перше пленарне засідання 38 – ої чергової сесії Машівської районної ради, яке провела виконувач обов’язків голови районної ради Софія Кулак, відбулося у п’ятницю, 25 грудня.


     На розгляд депутатів пропонувалося близько десяти питань порядку денного. Зокрема це затвердження звіту голови районної державної адміністрації про соціальний та економічний розвиток району, доповнення Програми місцевого самоврядування в Машівському районі Полтавської області на 2016-2020 роки, внесення змін до районного бюджету на 2018 рік, затвердження Програм сприяння функціонування фінансового управління Машівської районної державної адміністрації на 2019 – 2021 роки та «Районної Програми сприяння функціонуванню управління соціального захисту населення Машівської районної державної адміністрації на 2019-2021 роки» й інші.
     Також депутати одноголосно підтримали звернення до Президента України, Верховної Ради України, депутатів Верховної ради Жеваго К.В. та Капліна С.М., Полтавської обласної ради, Полтавської обласної державної адміністрації щодо збереження Машівського району і закликали депутатів Верховної Ради України не підтримувати Проект Закону України «Про порядок утворення, ліквідації районів, встановлення і зміни їх меж».
      По всіх порушених питаннях ухвалено відповідні рішення.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора